a new closet favorite

Var ute og tok antrekksbilder med Toril i morges. Kjøpte meg ullundertøy etter tips fra dere i går, og gikk for både skjerf og hansker til antrekket i dag. Mye bedre. Skjerfet fikk jeg fra Håkon til jul! Holzweilerskjerfene er helt fantastiske. varme og myke! Dette går til det aller meste, så det har helt klart blitt en ny favoritt i klesskapet allerede.

Nå skal Kristina og jeg fyke i hundeparken med Albatrossen og valpen hennes. Vi har faktisk bestilt oss tur til Oslo i helga! Det er jo Vixen Blog Awards, så jeg tenkte jeg skulle benytte anledningen til å treffe igjen gode bloggvenner. Gleder meg mye til ei bestishelg i hovedstaden! Snilleste Melissa har tilbudt seg å passe trossen, men hun kan umulig være klar over hvilket skadedyr hun har tatt på seg å ha i hus… Haha!

Dagens antrekk:

IMG_8527-2Antrekksbilder 20162IMG_8533-2

Kåpe Weekday (lik Nelly HER), body og jeans Topshop, skjerf Holzweiler, belte Nasty Gal, veske Mulberry, klokke Mockberg, sko Jeffrey Campbell.