In need of some dog love

Herregud, som jeg savner Albatrossen om dagen. Mamma og de måtte ha henne en stund siden jeg har det så travelt med skole og reiser. Helt utrolig hvor mye kjærlighet og glede det er i det lille skadedyret. I helgen skal vi heldigvis passe skjegget til søstera til samboeren min, så jeg får suge til meg litt schnauzerlove derifra! I går var Kristina innom med hunden sin, også. Hun ringte plutselig, og jeg bare “ringer du?? faen, står det om liv eller??” (vi hater begge å ringe), og hun bare “er utenfor med Bruno! tenkte du ville se dyret!” Haha <3 Hun kjenner meg for godt!

Nå blir det Idol, selv om jeg knapt orker å se det. Synes nivået er så lavt sammenlignet med tidligere år! Slenger med noen bilder Toril og jeg tok nede på piren i dag. Iiiiskaldt! Men det blogger sække sjæl! Håper dere får en fin fredagskveld!

IMG_0013Lime