In my favorite bomber

Jeg har pakket ned hele livet mitt i esker nå. Dere skulle vært fluer på veggen i går. Jeg hadde mannet meg opp i flere dager til å gå ned i den edderkopp- og muggbefengte kjelleren for å hente noen bager og bokser jeg hadde lagret der. Jeg skjønte fort at det ble uaktuelt å bevege seg lenger inn i kjelleren da fuckings Aragog i egen person møtte meg på bunnen av trappen. Etter dagen i går hadde jeg sett hele fem(!) edderkopper. Var helt traumatisert da jeg la meg på kvelden. Følte det kravlet edderkopper over hele meg. Haha! Snakk om irrasjonell frykt…

I dag kommer pappa for å hjelpe meg å flytte. Er så takknemlig for at jeg har så hjelpsomme og gode foreldre! Har også vært ute og tatt noen siste antrekksbilder med Toril. Merker egentlig at jeg går rundt med klump i halsen fordi jeg egentlig har mest lyst til å være her i Trondheim. Men for én gangs skyld skal jeg la fornuften råde!

IMG_2049 copy

rosaIMG_2047 copyrrrosa

Jakke Na-kd, genser Bik Bok, jeans Topshop, veske ASOS, solbriller Cats Got The Cream, sko ASOS.