Summer essentials

Jeg er ett av de menneskene som bærer rundt på alt mulig i veska. Hver gang jeg spør Håkon om han kan sende meg noe som ligger i den, slenger han bare hele veska i trynet mitt. Èn av tingene jeg har blitt bevisst på å alltid ha i vesken er Compeed. Det er håpløst å komme seg gjennom sommeren uten!

På denne tiden av året får jeg alltid gnagsår. Man går gjerne rundt i nye sandaler, føttene hovner opp i varmen, og gnagsårene melder seg. Dere skulle sett meg i fjor sommer… Håkon og jeg var i Oslo for å møte noen av studievennene hans. Jeg labbet seriøst gjennom Aker Brygge barfot, en lørdag formiddag, med blodige føtter som så ut som de hadde vært i helvete og tilbake igjen. En annen helg var jeg på et arrangement i mine nye, hvite, høyhelte sandaler. Fikk så heftige gnagsår at blodet rant nedover de hvite skoene og ned på gulvet i lokalet. Delicious! Note to self: Nye sko, varme og storby = HA COMPEED I VESKEN. Haha!

compeed

Solbriller Zero UV, blondeponcho H&M, veske og bikini ASOS.