Vi er så mye mer enn en sprettrumpe og en smal midje

Endelig har dagen kommet der jeg får dele videoen min fra samarbeidet med Change. Jeg har, som de andre jentene, hatt litt blandede følelser rundt å legge ut denne videoen. Kroppen er jo egentlig en ganske personlig greie, men jeg vet at åpenhet og det å gi av seg selv kan gjøre underverker i dagens samfunn. Det handler rett og slett om å våge å vise en sårbar, ekte og realistisk framstilling av seg selv – for the greater good. Jeg kjenner at jeg er innmari stolt over dette samarbeidet. Jeg håper det kan gjøre en liten forskjell i kampen mot kroppspress!

Jeg har lest gjennom kommentarene på Facebooksiden til Change, og vil understreke at denne kampanjen handler om egen holdning til egen kropp, helt uavhengig av om man bruker størrelse XS eller XL. Det er så irrelevant! Fasongene til jentene i videoen bør ikke stå i veien for at budskapet skal nå gjennom. Vi har alle komplekser for ett eller annet. Det er ikke mer “gyldig” for en overvektig person å ha komplekser enn det er for mennesker med andre kroppsfasonger! Vi er eksperter på å kritisere våre egne kropper, uansett hvilken fasong vi har. Det handler om å innse at kropp bare er kropp, og at vi er mye mer! Hva synes dere om kampanjen? 

Vil du få -20% på ditt neste undertøyssett hos Change, og i tillegg se alle bloggernes videoer først? Registrer deg her: