Hvordan være komfortabel på stranda i sommer

For en liten stund siden skrev jeg et innlegg om hvordan man kunne kle seg selvsikker. Det slo veldig godt an, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det samme – bare en summer edition! Hvert år går mange av oss og gruer oss til sommeren, fordi det innebærer at andre skal se deler av kroppen vår vi helst ønsker å holde privat. Mange tenker nok at på stranda er det obligatorisk med bikini og korte shortser. Men hvorfor gå rundt i noe man ikke er komfortabel i? Det er ingen som tvinger oss til å sprade rundt i små bikinier på stranda!

Selv er jeg ikke komfortabel i verken lave bikinitruser eller korte shortser. Jeg liker også å spille volleyball og slikt når jeg er på stranda, så jeg foretrekker klær jeg kan slenge meg rundt i uten at hele livet mitt vises. Haha! Har satt sammen en liten guide med plagg som er min redning hver sommer. Alt jeg har plukket ut koster under 350,-, så dere kan bestille tollfritt!

// inneholder annonselenker

Den perfekte bikinitoppen

Kjøp en bikinitopp som gjør at du føler deg litt sexy! Vi har alle ulike pupper, så det gjelder å finne en bikini man føler sitter fint. Selv foretrekker jeg trekantbikinier! Husk at man ikke trenger å ha store pupper for å være fin. Det handler om å finne klær som framhever det du liker ved deg selv, og som gjør det beste for den kroppen du allerede har!

Screen Shot 2016-06-17 at 13.29.18

1  2  3  4  5  6

Highwaistbikini

Hva synes egentlig dere om highwaistbikinier? Jeg synes det er så flatterende og stilig! Mange tenker nok at det ikke er ideelt å sole seg i, men det kan man gjøre på verandaen hjemme uansett! De dekker litt mer- og er så mye mer komfortabelt enn vanlige bikinitruser, og så er det jo litt fashion over det, også.

Screen Shot 2016-06-17 at 13.41.21

1  2  3  4  5  6

Cover Ups

Genialt å slenge over bikinien når du skal på stranda. Disse er min redning hver sommer! Man føler seg mer komfortabel når man vandrer rundt, og så er det fort gjort å dra den på seg om man skal spise lunsj eller gå en tur på butikken.

Screen Shot 2016-06-17 at 14.21.03

1  2  3  4  5  6

Shortser med litt lengde

Jeg får panikk av shortser som knapt dekker rumpeballene. Nå til dags er det et eventyr å finne shortser med passelig lengde i butikkene. Jeg bestilte nr. 1 nedenfor, men vurderer å klikke hjem noen flere også!

Screen Shot 2016-06-16 at 00.37.50

1  2  3  4  5  6

GOD SOMMER!