My birthday weekend

Hei, fininger! Jeg ser dere har begynt å etterlyse meg. Hehe… Alt er bra – jeg har bare tatt litt sommerferie fra bloggen! På sommeren finner jeg aldri inspirasjon til å sette meg ned bak PC-skjermen, og jeg vil ikke legge ut en haug med innlegg som ikke er av kvalitet. Tenkte det var på tide å gi en liten lyd fra seg, da! Jeg har storkoset meg i Kristiansund de siste ukene. Det har vært godt å henge med Håkon, venninner og familie. Jeg har ikke gjort annet enn å sole meg, spille volleyball, og feste. Lever et bekymringsløst liv helt til bankkontoen brøler meg i trynet og sier jeg må få meg en jobb. Kunne faktisk virkelig tenke meg en sommerjobb, men det er håpløst å få det i Kristiansund for tiden!

I helga hadde jeg bursdag, så jeg og jentene reiste til Trondheim for å feire. Vi sjekket inn på fine Scandic Bakklandet, og hadde det helt supert! Vi fikk et stort rom med elveutsikt, og jeg kjente virkelig på savnet av å bo i Norges herligste by. Det var himmelsk å bo på hotell igjen, og å våkne til klar frokost på lørdagsmorgenen. Kan varmt anbefale dette hotellet om noen av dere skal til Trondheim! // sponset opphold

IMG_2147 copyIMG_2136 copyIMG_2146 copy

Lørdagskvelden hadde jeg og bestis Kristina invitert 32 mennesker til feiring av dobbelbursdag på takterrassen hennes. Det var koselig! Musikk, magnumflasker med prosecco, kveldssol, og alle favorittmenneskene våre samlet på ett sted. Da blir det ikke bedre!

Untitled-2Untitled-3