En liten oppdatering

Hei dere! Tenkte det var på tide med en ny oppdatering. For å være helt ærlig hadde jeg gruet meg litt til å sjekke kommentarfeltet da jeg logget inn på bloggen i kveld. Jeg ble så lettet og nesten litt rørt da jeg så at det ikke var en eneste sint kommentar – bare fine fra lesere som savnet meg. Det skal dere vite at jeg setter stor pris på!

Som dere sikkert har merket, så har både bloggen og speilrefleksen blitt lagt på hylla den siste tiden. Fra tid til annen blir jeg litt lei av dette “blogglivet.” I vår har det vært perioder der jeg har stylet meg fra topp til tå hver eneste dag for å ta bilder. Aller helst vil jeg jo bare gå rundt i koseklær, uten BH og uten sminke hele tiden. Har lurt litt på hva de som har sett meg i sommer har tenkt. Haha… Jeg har gått rundt som et dass i fem uker, og jeg har elsket hvert sekund av det! Det har bare føltes feil å skulle dandere seg kun for å ta bilder til bloggen, og så kan man egentlig ikke få tatt av seg sminken- og hoppa ut av jeansen fort nok igjen.

Det har egentlig ikke skjedd så mye siden sist. Jeg storkoser meg i Kristiansund om dagen. Været har jo vært helt knall den siste uken, så dagene har gått med til volleyball på stranda, soling på svabergene, bading fra båt, fisketurer i solnedgangen, og grilling i fjæresteinene. Det er ikke mer enn litt sol som skal til før man kjenner livsgnisten komme tilbake. Det er så godt å ha kjæresten hjemme, også. Ellers har jeg endelig fått noen ferieplaner! Fikk tidenes bursdagsgave av Håkon. Den 13. august skal vi til Voss for å…HOPPE I FALLSKJERM!!! Jeg gleder meg helt vanvittig. Vi har også booket enn litt lenger ferie. Den 22. juli hadde vi vært kjærester i åtte år, og det feiret vi med å booke roadtrip til USA! Vi reiser 2. september, og plana er å cruise rundt på vestkysten. Herregud, som jeg gleder meg til å sette på countrylista mi og kjøre gjennom California. Vi skal selvfølgelig innom Patterson (der jeg bodde da jeg var på utveksling), og så må vi få sett Las Vegas. Ellers skal vi stort sett oppholde oss i Los Angeles-området. Det blir så fantastisk! Jeg skal ta massevis av bilder, og den reisen skal dere selvfølgelig få være med på. Noe av det jeg gleder meg mest til å se er Big Sur. Det ser så nydelig ut! Jeg har faktisk aldri vært i LA heller – til tross for at jeg bodde fire timer unna i et helt år. Skal fortelle dere mer om planene våre så snart vi har alt i boks. Skrik gjerne ut om dere har tips til ting vi burde se/gjøre!

Håper dere har det bra, hvor enn dere er i verden. Kanskje dere har noen spennende ferieplaner i sommer? Dere må gjerne følge meg på Snapchat @heddablogg om dere vil se hva jeg holder på med om dagene. KLEM!

bilder: tumblr