PSTEREO

Hei dere! FOR ei helg det har vært. Dro til Trondheim for å få med meg Pstereofestivalen i helga. Vi har hatt det bra! Ord kan ikke beskrive hvor magisk det var å høre både Veronica Maggio, Highasakite og The Lumineers live. Trodde jeg skulle grine da Highasakite spilte “Lover, Where Do You Live” helt på slutten av kvelden på fredag. Det var godt å være tilbake i Trondheim og henge med Kristina igjen! Heldigvis var det godt å komme hjem til Kristiansund igjen i dag, da.

Jeg vet ikke om dere fikk det med dere på Snapchat (@heddablogg), men fallskjermhoppet vårt i Voss ble avlyst på grunn av dårlig vær forrige helg. Vi kjørte ti timer én vei, og endte opp med å snu i døra. SÅ kjipt! Festivalen i helga veide heldigvis litt opp for det. Vi har booket nytt hopp i California, så det blir bra! Hadde gledet meg litt ekstra til å hoppe over den norske naturen, men været her til lands er jo mer uforutsigbart enn meg på tredje dag av mensen.

Håper dere har hatt en super helg!

IMG_2237 copyIMG_2185 copyIMG_2212 copyIMG_2193 copyIMG_2220 copyIMG_2179 copy copyIMG_2233 copyIMG_2222 copyIMG_2206 copyIMG_2224 copyIMG_2218 copy