Klar for roadtrip i California

Om noen timer skjer det! Vi gleder oss så SYKT til roadtrip i California! Vi lander i San Francisco midt på dagen i morgen. Der er faktisk pappa også, så vi skal henge med han fram til reisen går videre. Allerede på lørdag kjører vi til Patterson (der jeg bodde.) Det er jo selvfølgelig det jeg gleder meg mest til med hele turen! Vertssøster Brianna har invitert 50 av de amerikanske vennene mine på barbeque og pool party på lørdagskvelden, og det blir så magisk. Håkon gleder seg skikkelig til å møte familien min også. Han har faktisk aldri vært i USA! Vi blir i Patterson i 4-5 dager før vi kjører videre.

Nå har vi alt i boks til turen. Vi har leid en Ford Mustang cabriolet, booket hotell i San Francisco, Las Vegas, Calabasas, Glendale og Hollywood, og vi har til og med bestilt fallskjermhopp! Jeg gleder meg til så mye nå! Curly fries på Jack in the Box, smoothie på Jamba Juice, hamburger på In n’ Out, Buffalo Wild Wings… Hør gribben! Haha. Gleder meg til soling på Venice Beach, kveldstur på Santa Monica Pier, shopping i LA, å kjøre forbi husene til Kardashian-klanen, besøke restaurantene til Lisa Vanderpump, spille på casino i Las Vegas, høre på countrymusikk mens vi kjører Highway 1, bade på skjulte perler, og bare være glad hele tiden!

Jeg skal oppdatere bloggen så ofte jeg får tid, men jeg kommer til å legge ut masse bilder og filmer på Snapchat underveis. Legg gjerne til “heddablogg”, så får dere blitt med på reisen!