San Francisco og Patterson

Hei dere! Tenkte det var på tide med en liten oppdatering. Vi er på farta hele tiden, så har ikke så mye tid til blogging! Vi har det helt fantastisk her i California. Hver dag er helt magisk! Vi befinner oss for tiden i Los Angeles, som dere sikkert har sett på snap (heddablogg). Vi bor på Hilton i Calabasas, og det er nydelig her!

Det var SÅ godt å treffe familien og vennene mine igjen. Alt var som før! Vi var to netter i Patterson (der jeg gikk på high school), så ble vi med Brianna og Shari tilbake til San Francisco. De bor der nå, så vi tenkte det var like så greit å dra en plass det er litt mer å finne på! Vi kjørte rundt og viste Håkon San Francisco, før vi dro hjem og så skrekkfilm på kvelden. Dette er Håkon sin første gang i USA, så han er helt fascinert. Haha! Amerikanske flagg over alt, “Vote Trump”-skilt i hagene til folk, countrymusikk, idiotiske reklamer, enorme matporsjoner, drive thru’s… Alt er jo så overdrevent her, men det er så kult også!

Slenger med noen bilder fra de første dagene våre i San Francisco og Patterson, så kommer det mer etter hvert!

Patterson

IMG_2399 kopiIMG_2402 kopiIMG_2406 kopi

San Francisco

IMG_2449 kopiIMG_2413 kopiIMG_2455 kopiIMG_2416 kopiIMG_2467 kopiIMG_2434 kopiIMG_2437 kopi