Los Angeles, Point Dume og Venice Beach

Nå er vi hjemme igjen etter tidenes eventyr i USA! Herregud, for en opplevelse det har vært. Det har helt klart vært den beste ferien i mitt liv! Det gir meg mye å få se verden på denne måten. Det er så ekstremt lærerikt! Vi kom hjem kl 14 i dag, og begge to sluknet umiddelbart. Skulle ta en times powernap – endte opp med å sove i syv(!!!) timer. Haha! Håpløst…

Jeg kommer til å lage en “roadtrip i California”-guide, men tenkte jeg skulle legge ut de siste bildene fra Los Angeles, Point Dume og Venice Beach først. Tusen takk til dere som har fulgt oss på reisen! Er det noe spesielt dere lurer på? Nå begynner hverdagen hjemme igjen, og det blir litt godt det også. Skal fortelle dere litt mer om hvordan livet er for tiden snart!

IMG_2549 kopiIMG_2604 kopiIMG_2606 kopiIMG_2524 kopiIMG_2543 kopi

Meg og John, bestekompis fra high school!

Venice Beach er et av de kuleste stedene jeg har vært på. Det er jo et eget samfunn der nede! Surfere, skatere, hipstere, gatemusikanter, surfere, graffiti… Råstilig plass!

IMG_2674 kopiIMG_2664 kopiIMG_2677IMG_2683IMG_2680 kopiIMG_2686 kopi