A classic black favorite

Hei dere! I dag har jeg fått gjort unna en del greier som har hengt over meg i lang tid. Jeg har kommet i gang med eksamensoppgaven i Metode og markedsinnsikt, tatt røntgen, hatt møte med regnskapsføreren min, og sortert inntekter og utgifter for hele 2016. Det er så tiltak å gjøre slike ting, men så føler man seg et tonn lettere så snart det er unnagjort.

Nå blir det en tur med Alba i kveldssola. I skrivende stund sitter hun og slår meg på ryggen med labben fordi hun har så lyst ut. Haha! Senere skal jeg spise sushi med noen venninner. Jeg liker jo egentlig ikke sushi, men har så lyst til å lære meg å like det! Ikke fordi det er “kult”, men fordi det ser så godt ut. Har funnet ut at jeg liker de bitene uten tang, så det er jo en start!

Slenger med noen detaljbilder fra den siste uka. Fikk nettopp denne klokken fra Daniel Wellington i posten. Classic Black. Den desidert fineste i kolleksjonen så langt, spør du meg! Bruk koden HEDDA15 www.danielwellington.com for å kjøpe klokken før den lanseres. Koden gir dere også -15% på alt!

Untitled-1

Klokke og armbånd Daniel Wellington (sponset), veske Mulberry, belte Nasty Gal