Et nytt kapittel

Hei, verdens fineste lesere. Det er vel på tide å gi lyd fra seg nå. Jeg har hatt hele dette bloggopplegget i vrangstrupen en stund, og følte for å ta avstand i en periode for å se om jeg følte meg bedre. Ord kan ikke beskrive hvor mye mindre stress og press jeg føler på, og jeg trives så mye bedre sånn situasjonen min er nå! Jeg har tre jobber, og lærer noe nytt om meg selv hver dag.

Blogging gir meg rett og slett ikke like mye glede som det gjorde før. Jeg føler ikke et like stort behov for å dele mine tanker og meninger om alt mulig. Det føles heller ikke like naturlig å skulle dele alt det private i livet mitt lenger. Jeg har kommet til et punkt i livet der jeg føler det er naturlig å begynne å trappe ned. Jeg sier ikke at jeg aldri skal blogge igjen, men nå legger jeg i hvert fall fra meg “pennen” for en stund. Jeg sitter med en tåre i øyekroken mens jeg skriver dette, men jeg tror det er det rette å gjøre nå. Det er andre ting jeg vil fokusere på framover.

Det har vært en lang og fin reise, med oppturer og nedturer. Jeg har lært så utrolig mye! Jeg har hatt så mange fine erfaringer gjennom bloggen, og det er jeg evig takknemlig for. Jeg har fått ta del i så mye spennende, og på veien har jeg blitt kjent med så mange herlige, flinke, og interessante mennesker. Det som har betydd aller mest for meg er likevel dere som har fulgt meg hele veien. Jeg føler meg så heldig som har hatt en så trofast, støttende og god gjeng med lesere. Dere har gitt meg så mye – på alle måter! Tusen, tusen, tusen takk.

Nå er jeg spent på å se hvor livet tar meg videre. Jeg er klar for et nytt kapittel! Husk alltid; når én dør lukkes, åpnes en annen.

– Hedda